Van ahol a megemlékezés napja, van ahol jelmezekkel ünneplik. Ez a kétféle hozzáállás területileg már összemosódik, így már nálunk is hasznos lehet, ha tisztában vagyunk a Halloween jelmezek toplistájával, melyet az internetes keresőmotorok adatai alapján állítottak össze, természetesen infografika formájában.

Lássuk tehát a toplistát:

- A szörnyek, boszorkányok, nyulak, és macskanők stabilan az élvonalban találhatóak az elmúlt hat év adatai alapján: a szörnyek nem emelkednek ki a többiek közül, de egyenesen felfelé ívelő a pályájuk- jóllehet, az idei évben a trend az eddigi adatok alapján nem folytatódik.

- Az erős középmezőnyt a nindzsák, a Disney figurák, és Superman neve fémjelzi, melyek közül a Disney figurák tűnnek az elmúlt évek szerint hullócsillagnak. Talán egy véresebb Disney film segíthetne a következő években :)

- A lista élén Batman és a kalózok szerepelnek (bár ne felejtsük el, hogy a szintén Disney alapokon nyugvó Karib tenger kalózai népszerűsége sokat lendíthet felfelé, tehát Disney-nek valójában sokat köszönhetnek a Halloween bulikra készülők) Bár előrejelzés Batman kapcsán nem elérhető 2013-ra, de a korábbi évek alapján az egyik nagy nyertes lehet idén.

info11.jpg

http://www.halloweenexpress.com/templateimages/top-halloween-searches-2013-ig.jpg

Címkék: halloween infografika infographics infographic halloween jelmez halloween jelmez divat

A bejegyzés trackback címe:

https://infographic.blog.hu/api/trackback/id/tr115608587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása